Close
  • Vigtigste
  • /
  • Tilbud
  • /
  • Black Friday kommer tidligt til Dell: 7 ugers tilbud på XPS 15, Alienware-laptops og mere

Black Friday kommer tidligt til Dell: 7 ugers tilbud på XPS 15, Alienware-laptops og mere

Amazon Prime Day er en wrap og nu er alle øjne rettet mod den kommendeBlack FridayogCyber ​​mandagsalg næste måned.

Salget er planlagt til at starte fredag ​​den 27. november i år, men nogle detailhandlere har besluttet, at det er for langt væk, og at vi alle fortjener lidt længere end en dag eller to til at svælge i gode tilbud, og det er grunden til, at Dell netop har meddelt et syv ugers langt salg, der starter i dag og løber indtil mandag den 7. december.

  • PS5 forudbestiller: Hvor kan jeg købe PS5
  • Xbox Series V bryder dækning som Microsofts 'første bærbare Xbox', og det ser vildt ud
  • PS5 Spider-Man Miles Morales konsol til specialudgave er helt fantastisk
  • Samsung Galaxy Z Dual Fold afsløret - tager foldbare telefoner til det ekstreme

I betragtning af at vi alle handler online i år, har Dell endda udrullet en ny interaktiv shoppingoplevelse, der tilbyder 360-graders 3D-demoer, AR-shoppingwidgets samt hurtigere opdatering af sider - og de nye funktioner er tilgængelige på iOS Android til at starte, så du kan shoppe på din smartphone fra komforten i sofaen, badeværelset eller mens du er på spadseretur og bliver ramt af ønsket om en ny bærbar computer.

Shoppere kan spare op til $ 400, mens Dells småvirksomhedsaftaler kan spare forbrugerne op til 50% rabat på teknologi. Tjek, hvornår rabatterne starter for Dells Black Friday-salg og salg af mindre virksomheder nedenfor for at sikre, at du ikke går glip af:


Dells Black Friday-salg

Fra 15. oktober til 28. november kan du finde rabatter på XPS, Alienware, Precision og Vostro.

Fra 2. november til 28. november kan shoppere få tidlig adgang til alle Dells Black Friday-tilbud inden den store dag.


Det stopper heller ikke der; Dells Doorbuster-tilbud starter fra 16. november med daglige tilbud indtil 25. november og yderligere Doorbuster-tilbud den 26. november fra 7:00 PT / 10:00 ET til 9:00 PT / 12:00 ET (27. november) og 27. november fra 5:00 PT / 8:00 ET til 7:00 PT / 22:00 ET.

Hvis du på en eller anden måde formår at gå glip af alt dette, kan du få 10% rabat på pc'er på Dells websted med rabatkodenFERIE10.


Dells Cyber ​​Monday-salg

Fra 29. november til 7. december kan du handle Dells Cyber ​​Monday-salg (eller www.Dell.com/sbcybermonday.hvis du er en lille virksomhed).

Derudover er der timebaserede Doorbuster-tilbud mellem 5:00 PT / 8:00 ET og 7 PM PT / 10 PM ET.