Close
  • Vigtigste
  • /
  • Telefoner
  • /
  • Oppo Find X3 Pro livestream: hvordan man ser Oppos lanceringsbegivenhed i dag

Oppo Find X3 Pro livestream: hvordan man ser Oppos lanceringsbegivenhed i dag

Oppo gør klar til at afsløre sit kommende flagskib, Oppo Find X3 Pro i dag, og i betragtning af spredningen af ​​virksomhedens smartphones i Europa for nylig og dens strejf til foldbare alternativer som den rullbare Oppo x 2021afsløret sidste år, det er værd at stille ind for at se, hvad det har i ærmet.

Den store USP i Oppo Find X3 Pro er, at det er et 'color powerhouse', og hvis den nye serie af smartphones ligner den præmieoplevelse, somOppo Find X2, vi er til en godbid.

Her er alt hvad du behøver at vide om begivenheden, og hvornår og hvor du kan stille ind for at se smartphonen afsløre.

Oppo Find X3 -begivenhed: Sådan ser du

Oppo Find X3 debuteres under Oppos livestream -begivenhed i dag, den 11. marts, kl. 3.30 PT / 6.30 AM ET / 11.30AM GMT / 12.30PM CET. Du kan se livestream -begivenheden påYoutubemen vi har gjort det super let for dig ved at integrere strømmen ovenfor.


Oppo Find X3 -begivenhed: Hvad kan man forvente

Oppo Find X3 Pro 5G

(Billedkredit: Oppo)

Oppo har givet nogle ganske generøse glimt af Oppo Find X3 Pro; så meget, at vi har fået et godt kig på bagsiden af ​​enheden og det betydelige kamerabump. Pro -modellen er sat til en global lancering, mens det er usandsynligt, at vaniljemodellen vil blive lanceret uden for Kina.


Oppo har delt nogle detaljer om Find X3 Pro og siger, at den huser Qualcomms Snapdragon 888 5G -chipsæt. Det har også været begejstret for 'milliard farve' display, der er et produkt af dets '10-bit Full-path Color Management System '.

Vi forventer en 6,7-tommer QHD+ OLED-skærm med en 120Hz variabel opdateringshastighed. Oppo Find X3 Proefter sigendehar et 50MP primært skydespil, 50MP ultrabredt objektiv, et teleobjektiv og et mikrolinsekamera komplet med sit eget ringlys.


Ved siden af ​​Oppo Find X3 Pro kan vi også se den billigere Find X3 Lite og mellemklasse Find X2 Neo, men der er ikke lang tid til den officielle afsløring.