Close
  • Vigtigste
  • /
  • Streaming
  • /
  • Premier League-fodbold er GRATIS i dag på Amazon Prime Video - her kan du se

Premier League-fodbold er GRATIS i dag på Amazon Prime Video - her kan du se

Premier League-fodbold kan ses gratis i dag på Amazon Prime Video. Ingen konto eller abonnement er nødvendig for at streame kampen live, med nogen i stand til at følge handlingen live ved blot at gå videre til kampside kl. 19.30 BST i aften.

For dem, der ønsker at se uden for Storbritannien, er det kl. 20.30 CET, kl. 11.30 PT og 14.30 ET.

Derudover kan Premier League fodbold ses live på enhver enhed, som Amazon Prime Video kan køres på via app eller via en webbrowser. Det betyder, at computere, tablets, telefoner, tv'er, set-top-bokse, videospilkonsoller og mere kan bruges til at se den gratis Premier League-fodbold.

  • Xbox Series S til at kæmpe til PS5 ved at bruge Xbox Series X tech 🤯
Få de bedste Xbox Series X-tilbud før nogen andre!

Vi sender dig forudbestillingsoplysninger og de bedste Xbox Series X-tilbud, så snart de er tilgængelige.


Påmind mig Send mig oplysninger om andre relevante produkter fra Pingtwitter og andre fremtidige mærker. Send mig oplysninger om andre relevante produkter fra tredjeparter. Ingen spam, vi lover. Du kan til enhver tid afmelde dig, og vi deler aldrig dine oplysninger uden din tilladelse.

Aftens gratis Premier League-fodboldkamp på Amazon Prime Video ser Roy Hodgson's Crystal Palace-hold være vært for Sean Dyche's Burnley, med Eagles ess WIlfried Zaha og den magtfulde frontmand Christian Benteke, der står over for et løb mod tiden for at være i form.

I mellemtiden, over i Burnley-lejren, er Sean Dyche positiv til, at målmaskinen Jay Rodriguez vil være i stand til at ryste et banke og gøre start elleve, med den i-form angriber for nylig tæller op sit 50. Burnley mål.


Premier League fodbold: Gratis at se kommende kampe

Udover aftenens gratis kamp er alle følgende Premier League fodboldkampe også gratis at se. De er opdelt på Amazon Prime Video, Sky's Pick-kanal (tilgængelig på Freeview og Freesat) og BBC, hvor sidstnævnte kan ses enten på BBC One eller BBC iPlayer.

Mandag 29. juni- Crystal Palace vs Burnley, 20:00, Amazon Prime Video


Tirsdag den 30. juni- Brighton vs Manchester United, 20.15, Sky Pick-kanal

Onsdag 1. juli- Bournemouth vs Newcastle, 18:00, Sky Pick-kanal

Lørdag 4. juli- Leicester vs Crystal Palace, 15:00, Sky Pick-kanal

Søndag 5. juli- Burnley vs Sheffield United, 12:00, Sky Pick-kanal


Southampton vs Manchester City, kl. 19, BBC One-kanal / BBC iPlayer

Tirsdag 7. juli- Watford vs Norwich, 18:00, Sky Pick-kanal

Torsdag 9. juli- Bournemouth vs Tottenham, 18:00, Sky Pick-kanal

Everton vs Southampton, 18:00, Amazon Prime Video

Lørdag den 11. juli- Watford vs Newcastle, 12.30, Amazon Prime Video

Søndag den 12. juli- Wolves vs Everton, 12:00, Sky Pick-kanal

Bournemouth vs Leicester, 19:00, Sky Pick-kanal

Man Utd vs Southampton, 20:00, Sky Pick-kanal