Close

Samsung Galaxy Fold (ikke udgivet original) praktisk gennemgang

Efter måneder med rygter,pirrende sporfra Samsungs mobile chef DJ Koh, og enstærkt forklædt prototypeafsløret til rapturous bifald på firmaets udviklerkonference i november, Galaxy Fold erendeligklar til den store tid.

Galaxy Fold, som har seks kameraer, to skærme og en helt ny foldeskærm, blev først afsløret i sin helhed i en poleret produktvideo under Samsungs Galaxy Unpacked-begivenhed i februar, da virksomheden også lancerede sinGalaxy S10rækkevidde og nytGalaxy Budstrådløse ørepropper. Siden da har virksomheden væretshtumom det foldbare vidunder, glad for at lade Galaxy S10-serien tage rampelyset. Indtil nu.

Samsung Galaxy Fold anmeldelse: Udgivelsesdato, pris

Forudbestillinger til £ 1.800 ($ 1.980, € 2.000) Samsung Galaxy Fold vil blive sat i live fredag ​​den 26. april 2019, før det smidige håndsæt rammer hylder over hele verden den 3. maj 2019.

Forud for lanceringen tilbragte Pingtwitter noget tid med Galaxy Fold. Det følgende er vores indledende Samsung Galaxy Fold-gennemgang - vores første indtryk efter at have brugt en times tid med den helt nye telefon. Når vi har brugt meget mere tid på håndsættet, følger vi denne tidlige domsanmeldelse op med en fuldstændig og dybtgående gennemgang sammen med en endelig score.


  • Samsung Galaxy S10 anmeldelse
  • Samsung Galaxy S10 Plus anmeldelse
  • Huawei Mate X anmeldelse(tidlig dom)

Samsung Galaxy Fold Review: Design, skærm

Efter at have afsløret Galaxy Fold under sin Galaxy Unpacked-præsentation, blev Samsungmistænkeligtstille om sit Galaxy Fold-håndsæt. Det gik endda så langt som at låse £ 1.800 håndsættet væk i en glasæske for at undgåallekontakt med menneskelige hænder på stativet vedMWCmesse i februar.

Som et resultat stålede vi os, inden vi hentede Galaxy Fold i eftermiddag, fuldt forberedt på, at håndsættet kunne føles som en prototype.


Heldigvis gjorde det ikke. Det gjorde det slet ikke.

De, der håber på at afgive en ordre i næste uge, vil være glade for at vide, at Samsung Galaxy Fold føles som et færdigt produkt med den samme polering og pasform og finish, som vi er kommet til at forvente fra det Seoul-baserede selskabs flagskibshardware.


Åbning og lukning af Galaxy Fold ledsages af en tilfredsstillendesnap. Når den er lukket, holdes den foldbare 7,3-tommer Infinity Flex-skærm på plads med nogle overraskende stærke magneter. Som følge heraf er det en meget bevidst handling at folde AMOLED-skærmen ud - som udfolder sig som siderne af paperback-bestseller. Bare rolig, der er ingen måde, Fold vil ved et uheldklikåben i din håndtaske eller rygsæk.

Samsung Galaxy Fold anmeldelse

Når du åbner magneterne, falder Galaxy Fold alene i en 140 graders vinkel. For at låse berøringsskærmen ud i sin fulde 180 graders position skal du lægge et lille pres på dobbeltakselhængslet, hvilket belønner dig med en betryggendeklappenår skærmen bliver helt flad. Denne mekanisme, der er designet til at forbedre holdbarheden af ​​Infinity Flex-skærmen, føles utrolig solid.

Efter et parmegetforeløbige folder, da vi først hentede enheden - udfoldning af håndsættet som om vi håndterede en origamimodel, der var konstrueret udelukkende af vådt tissuepapir - begyndte vi hurtigt med glædesnapluk Galaxy Fold for at tilføje fremhævelse af det, vi sagde, og flip det afslappet åbent og lukket fraværende, som en fidget terning. Vi prøvede endda atklikåbn Galaxy Fold med en hånd, hvilket bestemtgørarbejde, men har også stor risiko for at tabe det på gulvet.


Samsung siger, at dets nye håndsæt kan modstå 200.000 fold udennogenindflydelse på Infinity Flex-skærmen. Det betyder, at du kan folde Galaxy Fold 100 gange om dagen i de næste fem år. Husk dig, baseret på vores korte tid med enheden, vil du sandsynligvis ramme 200.000 i alt meget hurtigere end det, fordi det bare er så sjovt, at Galaxy Fold snap det åbner og lukkes.

Samsung Galaxy Fold anmeldelse

I modsætning tilHuawei Mate X, der folder sin berøringsskærm rundt omuden forpå håndsættet åbnes Galaxy Fold som en bog eller en bærbar computer. Samsung fortalte os, at det besluttede sig for dette design - efter ikke mindre end 1.000 forskellige prototyper i løbet af det sidste årti - fordi det føltes som den 'mest naturlige' måde at udfolde en enhed på.

Uanset hvad du synes om designet, er vi tilbøjelige til at være enige: det virkeliggørføles som naturlig, og udfoldning af skærmen bliver anden natur på få minutter.

En anden fordel ved denne tilgang er, at Infinity-Flex-skærmen er beskyttet mod ridser og ridser, når den foldes sikkert inde i håndsættet. Det er ikke noget, der kan siges om den rivaliserende Huawei Mate X, som holder den del af berøringsskærmen, du ikke bruger, på bagsiden af ​​håndsættet - klar til at komme i kontakt med den overflade, du hviler din smartphone på.

Når det er sagt, er tilgangen fra Galaxy Fold ikke uden ulemper. At holde foldeskærmen på indersiden kræver en helt separat 4,6-tommers dækskærm, der sidder på ydersiden af ​​enheden, så du kan besvare telefonopkald uden at holde en 7,3-tommer tablet til siden af ​​dit hoved. Samsung siger, at det besluttede at bruge en 4,6-tommer Super AMOLED, fordi det gør skærmen perfekt til enhåndsbrug, hvilket lyder som om det giver mening, indtil du ser de kolossale rammer, der sidder over og under skærmen. Det er enenormøjenhår. Ikke kun det, men skærmen følesvirkeligslank og at skrive på tastaturet tager lidt øvelse, som skærmen ertynd.

Vi bliver nødt til at bruge lidt mere tidlevendemed Galaxy Fold, men vi vil vædde på, at de fleste bare vil standardindstille den smukke 7,3-tommers foldeskærm - kun ty til Cover Display, når de får et telefonopkald eller er så klemt i rørvognen under morgenpendlen at de ikke har noget valg.

Det er også værd at bemærke, at den titulære fold betyder, at Galaxy Fold er ret klumpet - og ofte kan føles som at holdetoflagskibs smartphones indklemt sammen snarere end en enkelt enhed. Ikke ideel.

Samsung Galaxy Fold anmeldelse

Samsung Galaxy Fold anmeldelse

Samsung Galaxy Fold anmeldelse

Og hvad med den frygtede krøll?

Kort sagt: ja, dereren synlig krølle midt på Infinity Flex-skærmen, når den foldes ud. Når du bruger Galaxy Fold og serdirektepå den smukke AMOLED HDR10 + skærm er det slet ikke mærkbar.

Vi så flere YouTube-videoer på enheden, rullede gennem websider og fotos og kunne ikke hente en rynke eller ryg på skærmen.

Ja, der er en synlig krølle midt på Infinity Flex-skærmen - men det er en lille pris at betale

Men hvis du kigger på 7,3-tommer Infinity Flex off-center, er det iøjnefaldende åbenlyst og ser lidt grimt ud. Hvor meget dette generer dig, afhænger virkelig af, hvor meget du værdsætter seeroplevelsen for de nysgerrige mennesker, der sad ved siden af ​​dig på toget, og kranede deres hals for at se dit Netflix-boks i løbet af morgenpendlen.

Temmelig foruroligende er du også i stand til detfølekrøllen på skærmen, når du kører fingerspidsen over midten af ​​skærmen. Det er detmegetmærkeligt, især da AMOLED føles så solid og undervist. Men det er en lille pris at betale for evnen til at bære en sådan ekspansiv skærm rundt i lommen til enhver tid.

Samsung Galaxy Fold anmeldelse

På bagsiden af ​​den helt nye smartphone er der et tredobbelt kamerasystem med yderligere to på indersiden over 7,3-tommer AMOLED-skærmen og endelig et enkelt selfie-kamera på forsiden af ​​enheden.

Det er i altsekskameraer på en enkelt enhed, hvilket eren masse.

Det tredobbelte kamera på bagsiden er den samme opsætning somGalaxy S10ogSamsung Galaxy S10 Plus- men går glip af den kommende generations fire-kameraGalaxy S10 5G. Det tredobbelte kamera kombinerer et 16MP ultrabredt kamera, en 12MP vidvinkelsensor, som kan variere automatisk mellemf /1,5 ogf /2.4 baseret på lysforholdene i rummet og et 12MP tele-kamera.

Sidstnævnte muliggør den samme 2x optiske zoom som de andre håndsæt i Galaxy S10-serien. Galaxy Fold understøtter også Live Focus-fotografier - den justerbare, kunstige sløring i bokeh-stil tilføjet til baggrunden bag billedets emne.

Samsung Galaxy Fold anmeldelse

Dual-selfie-kameraerne i hjørnet af 7,3-tommer Infinity Flex-skærmen er de samme som de forreste kameraer på Galaxy S10 Plus, så du kan fange de samme bokeh-burst-snap som de ikke-foldbare flagskib.

Enkeltobjektivet på forsiden af ​​enheden, der er placeret over 4,6-tommers dækskærm, er en helt ny 10MP-shooter med f / 2.2. Desværre fik vi ikke en chance for at teste noget af kameraerne i løbet af vores korte tid med Galaxy Fold, selvom vi forventer at få det samme høje niveau af ydeevne, som vi så med Galaxy S10-serien.

Strømforsyningen til enheden er en 7-nanometer processor, kombineret med 12 GB RAM. Der er 512 GB indbygget lagerplads og ingen MicroSD-kortspor, hvis du håbede på at udvide lageret på den måde. Samsung har monteret Fold med et 4.380 mAh batteri - eller rettere to batterier - som er delt på begge sider af hængslet.

Galaxy Fold er i stand til at genoplade sig såvel som en anden enhed via Wireless PowerShare, mens den er tilsluttet en almindelig USB-C-oplader, så du kan lade dit andet opladningskabel og stikket være hjemme.

Samsung Galaxy Fold anmeldelse

Samsung Galaxy Fold Review: Software

Med lanceringen af ​​Galaxy S10-serien gennemgik Samsung sit mobile OS. Borte er TouchWiz - den groteske Samsung-designede Android-hud, der har været på alle sine smartphones siden juni 2010 - erstattet i stedet med One UI.

Dette er et nyt Android Pie-drevet mobil OS, der anerkender vanskelighederne med at håndtere en enhed med stor skærm med en hånd. For at løse det skifter det de interaktive elementer i brugergrænsefladen til den nederste tredjedel af skærmen, hvor de kan nås uden svær tommelfingerturnning.

Det har allerede vist sig påSamsung Galaxy S10e,Galaxy S10ogGalaxy s10 plusog bliver hurtigt et af vores foretrukne Android-skind derude.

Med Galaxy Fold har Samsung introduceret en række unikke softwareforslag, herunder muligheden for at køre tre apps samtidigt på 7,3-tommers skærm. Takket være 12 GB RAM, der spores under motorhjelmen, kører alle tre apps også live - Samsung fryser ikke noget, når du ikke aktivt interagerer med et andet vindue. Som sådan kan du være i køen til billetter til en koncert, mens du sender en sms til en WhatsApp-gruppe for at se, når nogen andre har formået at sikre sig et sæde og rulle gennem en playliste fra det pågældende band på Spotify. Alt på samme tid. Ikke dårligt for en enhed, der passer i lommen, ikke?

Du kan også køre tre separate browservinduer på samme tid. Det er den slags funktion, der gør dette til en ægte mobil produktivitetsmaskine.

Samsung Galaxy Fold anmeldelse

En ting, der var enlilleunderligt er, at Samsung i øjeblikket kun understøtter muligheden for at opdele skærmen lodret, når den multitasking med to apps. Ikke vandret, hvilket ville være meget, meget bedre, når du ser en video og laver noget andet. Det er ikke en big deal og vil sandsynligvis blive tweaked i en fremtidig opdatering.

En anden lidt underlig finurlighed er, at udløserknappen forskydes til midten af ​​højre side, når du starter søgeren på 7,3-tommer Infinity Flex-skærmen. Samsung siger, at dette gør det mere naturligt at tage et foto, og noget der kan gøres med én hånd. Men det er underligt, at der ikke er nogen åben for at vende orienteringen for venstreorienterede, der bliver nødt til at gøre brug af deres højre tommelfinger til at skyde for nu.

Samsung Galaxy Fold anmeldelse

Du kan tilføje apps til multitasking-visningen ved at stryge fra højre kant af 7,3-tommers skærm

Den anden store forbedring kaldes App Continuity. Dette giver dig mulighed for at flytte fra Cover Display til Infinity Flex-displayet uden at afbryde det, du laver.

Så hvis du planlægger en rute på Google Maps ved hjælp af den ekspansive 7,3-tommer skærm, skal du folde din telefon sammen, anvisningerne vises på den mindre Cover Display lige hvor du forlod dem, så snart du hører magneterne sikkertsnappå plads.

Det er dethelt seriøstimponerende ting. Vi forsøgte at narre softwaren et par gange og se, om det ville holde vores plads på en liste på Spotify (det gjorde det), og om halvt udkastede beskeder i WhatsApp sikkert ville rejse på skærmen (de gjorde det).

Samsung har tydeligvis virkelig tænkt over disse ting. Hvis du taler med nogen i telefonen og beslutter at udfolde Galaxy Fold, skiftes dit opkald automatisk til højttaler, fordi Samsung ved, at du aldrig vil holde den massive 7,3-tommers skærm på siden af ​​din hoved og råb, som Dom Joly.

Galaxy Fold har en række små tweaks og berøringer som denne, som alle tilføjes for at sikre, at næste generations håndsæt føles som noget, som ingeniører har levet med og diskuteret. Dette er ikke et koncept, der blev skyndt sammen for at vise den smidige AMOLED-teknologi, det føles som meget,megetmere.

Samsung siger, at det har opdateret alle sine applikationer til at understøtte App Continuity, mens Google har finjusteret 'flertallet' af sine apps. Der er noget tredjepartssoftware, som Instagram og Spotify, som også er blevet opdateret, men tidlige brugere vil sandsynligvis vente førallede apps, de bruger dagligt, understøtter funktionen.

Ligeledes skar det buede hak i øverste højre hjørne af Galaxy Fold-skærmen, som huser de dobbelte selfie-kameraer, hjørnet ud af et par apps, som vi indlæste. Denne lille finurlighed vil utvivlsomt blive rettet på ingen tid efter håndsættets lancering, men det er noget at huske på, hvis du vil være en af ​​de første, der ejer en helt ny kategori af smartphone, som denne.

Samsung Galaxy Fold anmeldelse: Udgivelsesdato, pris

Samsung Galaxy Fold kan udelukkende forudbestilles fra Samsungs onlinebutik, 'Experience Stores' og transportpartner, EE. Virksomheden har lovet en 'premium' hvid-handske hands-on erfaring for dem, der ønsker at afprøve den bøjelige telefon for sig selv, før de hoster kontanterne op.

Det er klart, at Samsungvirkeligønsker, at Galaxy Fold skal føles som en førsteklasses oplevelse. Den nye miljøvenlige emballage er redesignet fra bunden og ser helt anderledes ud end de kasser, der indeholder Galaxy S10. For at gøre godt for at droppe 3,5 mm hovedtelefonporten smider Samsung et par af sin helt nye AirPod-rivaliseringGalaxy Budsi kassen.

Der er også en flot Samsung-fremstillet etui til at beskytte din enhed og et års Samsung Care +, der forsikrer dit håndsæt mod utilsigtet skade. Samsung pakker også et fire måneders gratis YouTube Premium-abonnement i kassen.

Hvad angår en frigivelsesdato for Samsung Galaxy Fold: Forudbestillinger til £ 1.800 ($ 1.980, 2.000 €) Galaxy Fold vil blive sat i live fredag ​​den 26. april 2019, før det bøjelige flagskib rammer hylderne verden over den 3. maj 2019.

Samsung Galaxy Fold Review: Tidlig dom

Samsung Galaxy Fold er en fænomenal første strejf i foldbare smartphones. Den har en smuk 7,3-tommer AMOLED-skærm, der gør læsning af bøger og artikler, spiller de nyeste grafikintensive mobilspil eller bingeGame of Thronesen absolut fornøjelse. Det føles solidt og solidt at folde skærmen væk. Samsung er overbevist om, at Infinity Flex-skærmen holder i 200.000 fold, og det føles helt sikkert opnåeligt.

Vi sælges ikke på alt om designet - det er ret tykt, så forvent ikke, at det glider problemfrit ind i dittyndesteaf tynde jeans. Og du kan mærke krøllen, når du kører fingerspidsen over skærmen. Dette er dog denførst foldbar smartphonetil nogensinde at starte. Så du ved, vi er villige til at skære det lidt slap.

Efter at have brugt Galaxy Fold i en time eller deromkring begynder vi at få det. At kunne bære en smuk, farverig iPad Mini-skærm i lommen føles transformerende. Og da vi rejste hjem fra vores tid med Galaxy Fold, blev vi lidt miffede, da vi sad fast og læste og gennemsøgte sociale medier på en enkelt, statisk, forholdsvis trang smartphone-skærm.

Galaxy Fold er ikke perfekt. Men det er ambitiøst, futuristisk og føles som om det helt kunne ændre smartphone-design i de kommende år. Hvis du er villig til at udholde nogle af dens charmerende klodsede første generations foibles, er dette fremtiden.

Dagens bedste Samsung Galaxy S10 og Samsung Galaxy S10 Plus tilbud Planer ulåst Galaxy S10 128GBSamsung Galaxy S10Cricket USIngen kontrakt UbegrænsetminutterUbegrænsetteksterUbegrænsetdataopkald: til / fra USA, Mexico og Canada Tekster: Indenlandsk og international tekst til 37 lande Data: Brugere bemærker muligvis reducerede hastigheder, når netværket er overbelastet$ 599,99på forhånd$ 55 / md Besøg webstedetCricket Se alle priserGalaxy S10 + 128 GBSamsung Galaxy S10 Plus Ingen kontrakt 250minutterUbegrænsettekster3 GBdataopkald: Tekster: Data:$ 50på forhånd$ 50 / md Besøg webstedetForbruger Cellular Se alle priserVi tjekker over 130 millioner produkter hver dag for at få de bedste priser

Samsung Galaxy Fold Review: Nyheder, opdateringer

Siden vi offentliggjorde vores Galaxy Fold tidlige domsanmeldelse, er der kommet nogle nye detaljer om Samsung-håndsættet. Vi holder dig opdateret om alle de seneste opdateringer her, i tilfælde af at de ændrer, hvad du synes om håndsættet ...

18. april 2019:Nogle rapporter er begyndt at dukke op om problemer med foldeskærm på det første parti Samsung Galaxy Fold-håndsæt. Mens vi ikke oplevede nogen problemer i løbet af vores korte tid med Galaxy Fold, har nogle afsætningsmuligheder rapporteret at se fejl på skærmen - og enddasamlede fejlaf 7,3-tommers Infinity Flex-skærm inden for de første par dage af testen.

Det ser ud til, at nogle korrekturlæsere fejlagtigt fjernede et tyndt beskyttende lag på den smidige skærm, somgørligner en konventionel skærmbeskytter og svækkede ved en fejltagelse skærmen. I en erklæring sagde en talsmand for Samsung US: 'Et begrænset antal tidlige Galaxy Fold-prøver blev leveret til medierne til gennemgang. Vi har modtaget et par rapporter vedrørende hovedvisningen på de leverede prøver. Vi vil grundigt inspicere disse enheder personligt for at finde årsagen til sagen.

'Separat rapporterede nogle få korrekturlæsere, at de havde fjernet det øverste lag på skærmen og forårsaget beskadigelse af skærmen. Hovedskærmen på Galaxy Fold har et øverste beskyttende lag, som er en del af skærmstrukturen designet til at beskytte skærmen mod utilsigtede ridser.

'Fjernelse af beskyttelseslaget eller tilføjelse af klæbemidler til hovedskærmen kan forårsage skader. Vi vil sikre, at disse oplysninger klart leveres til vores kunder. '

23. april 2019:Efter ovenstående rapporter har Samsung nu besluttet at gøre det på ubestemt tidforsinke udgivelsesdatoen for Samsung Galaxy Fold.

Samsung har ikke bekræftet, hvor lang forsinkelsen sandsynligvis vil være, selvom de siger, at de håber at kunne annoncere en planlagt udgivelsesdato i 'de kommende uger'. Det holder også stille om, hvorvidt der vil være en mulighed for dem, der har afgivet en forudbestilling, for at få en refusion efter fejl i evalueringsenhederne før udgivelsen. Det har bekræftet, at de, der afgav forudbestillinger, ikke vil blive opkrævet, før håndsættet sendes, så i det mindste fakturerer ikke virksomheden kunder for den forsinkede enhed.

En Samsung-talsmand bekræftede, at forsinkelsen ville give virksomheden tid til at 'træffe foranstaltninger til at styrke skærmbeskyttelsen' og 'forbedre vejledningen om pleje og brug af skærmen inklusive beskyttelseslaget' foran verdensomspændende lancering.

20. maj 2019:Desværre er derstadigintet ord om hvornår vi kan forvente at se Samsung Galaxy Fold komme i hylder over hele verden. Imidlertid fortalte Samsungs mobile chef DJ Koh for nylig The Korea Herald, at det Seoul-baserede firma & ldquo; har gennemgået fejlen forårsaget af stoffer [der kom ind i enheden], og vi vil nå en konklusion i dag eller i morgen [om lanceringen]. & Rdquo ;

Ifølge en Samsung-talsmand vil virksomheden offentliggøre en ny udgivelsesdato for Galaxy Fold i de kommende dage. Vi opdaterer dette indlæg med den endelige lanceringsdato, så snart vi hører noget fra Samsung HQ.

2. september 2019:Samsung har indstillet siderne til forudregistrering i Storbritannien og USA, hvilket tyder på, at en lanceringsdato for dets indlagte Galaxy Fold kan være nært forestående. Websiden er designet til at give kunder mulighed for at registrere interesse i produktet uden at skulle hoste kontanter, som en officiel forudbestilling.

Samsung har tidligere lovet at bringe Galaxy Fold på markedet engang i september, så det giver mening, at det vil måle efterspørgslen nu. Ifølge en pop op-side på siden på dets amerikanske hjemmeside er 'Galaxy Fold meget efterspurgt.'